Informacija o prikupljanju i obradi osobnih podataka

Ova informacija opisuje principe obrade osobnih podataka kada Maratela mreže d.o.o. pruža usluge putem elektroničke/telefonske komunikacije. U slučaju nesklada, ova pravila će imati prednost pred drugim odredbama koje se odnose na obradu osobnih podataka, a koje se nalaze u općim uvjetima.

Voditelj obrade osobnih podataka

Za obradu osobnih podataka odgovoran je:

MARATELA MREŽE d.o.o. za usluge
Adresa: Lonjica (Grad Vrbovec), Lonjica 33
OIB: 99579721096
MBS: 080791126
E-mail: info@maratela-mreze.hr

Osnova i svrha obrade – koje podatke obrađujemo i zašto?

Vaše osobne podatke obrađujemo kako bismo Vam mogli pružiti uslugu.

Preduvjet za korištenje naših usluga je da ste punoljetni,  te prije otpočinjanja pružanja usluge od Vas  ćemo tražiti da potvrdite da imate više od 18 godina. Nećemo zahtijevati druge osobne podatke, osim potvrde da ste punoljetni i imena koje želite da koristite u komunikaciji (što se ne mora poklapati sa Vašim pravim osobnim imenom), ali tokom komunikacije možete otkriti više informacija, uključujući informacije o Vašim interesima i naklonostima. S obzirom na to da je cilj naših usluga zabava, sve informacije koje sa nama podijelite, osim potvrde da ste punoljetni, ne moraju biti istinite i mi ih nećemo provjeravati.

Osobe sa kojima komunicirate nisu u mogućnosti da identificiraju telefonski broj sa kojeg ste pozvali, ali se taj telefonski broj svakako pohranjuje na našem serveru i uvid u taj podatak imaju samo za to ovlaštena lica.

Vaše osobne podatke možemo obrađivati i radi rješavanja Vašeg prigovora na pružene usluge ili kako bismo odgovorili na neki Vaš zahtjev. Nismo unaprijed utvrdili formu prigovora ili zahtjeva pa i količina podataka koje obrađujemo ovisi o Vama, no, uobičajeno se obrađuju informacije o ličnom imenu podnosioca zahtjeva/prigovora, te zavisno od predmeta zahtjeva, telefonskom broju s kog je ostvarena komunikaciju, vremenu komunikacije i sl.

Obrađivači podataka, dijeljenje sa trećim licima

Obrađivači podataka su naši poslovni partneri sa kojima surađujemo kako bismo Vam pružili usluge.

Surađujemo sa kompanijama unutar Evropskog ekonomskog prostora (EEP), a ukoliko to ne bi bio slučaj, biramo partnere koji omogućavaju adekvatan nivo zaštite osobnih podataka. Ugovornim klauzulama dodatno osiguravamo zaštitu osobnih podataka (utvrđivanje namjene, davanje uputa za korištenje I zaštitu podatka, zabrana korištenja podatka u druge svrhe i sl.). Ukoliko se odlučimo za suradnju sa partnerima koji su van EEP, u zemljama za koje Europska komisija (EK) nije izdala odluku o adekvatnosti, obradu podataka štitimo  standardnim ugovornim klauzulama odobrenim od strane Europske Komisije.

Obrađivače koristimo u oblasti IT i telefonske/elektroničke podrške, kako bismo mogli pružiti usluge putem elektroničkih kanala komunikacije, te za druge eventualne podrške za poboljšanje pružanja usluge.

Za više informacija možete nas kontaktirati na info@maratela-mreze.hr.

Razdoblje pohranjivanja podataka

Telefonski razgovori se ne snimaju. Podaci razmijenjeni tokom telefonskog razgovora ne bilježe se i ne čuvaju na drugi način, te po okončanju telefonskog razgovora ne raspolažemo Vašim osobnim podacima (ime, interesi i sl.).

Informacija o telefonskom broju sa kog je primljen poziv, kao i informacija o trajanju poziva, čuva se na serveru telefonskog operatera u skladu sa regulativom o elektroničkoj komunikaciji i na serveru našeg pružatelja IT usluga, koji se nalazi u Hrvatskoj. Ovi podaci se čuvaju isključivo za potrebe utvrđivanja vremena trajanja poziva, a sve u svrhu pravičnog naplaćivanja usluge i za slučaj eventualnog spora, u skladu sa zakonom. Ova informacija se na serveru pružatelja IT usluga čuva 6 mjeseci, nakon čega se automatski briše.

Mjere za zaštitu podataka

Poduzimamo razumne organizacione i tehničke mjere da zaštitimo podatke koje obrađujemo od zloporabe, neautorizirane obrade, otkrivanja ili uništenja.

Koristimo sigurne servere i pristup podacima i serverima je ograničen samo na autorizirana lica, uz odgovarajuće zaštitne mjere, a naši zaposlenici i suradnici su obučeni kako treba da postupaju sa osobnim podacima.

Za više informacija o tehničkim mjerama koje primjenjujemo u cilju zaštite osobnih podataka, možete nam uputiti zahtjev na info@maratela-mreze.hr.

Vaša prava u vezi sa obradom osobnih podataka

 1. Pravo na pristup: Možete dobiti potvrdu da li se obrađuju Vaši osobni podaci te ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup tim podacima i informacije o samoj obradi (svrha, kategorija osobnih podataka, dijeljenje sa trećim licima, period pohranjivanja i sl).
 2. Pravo na ispravak: Ako obrađujemo Vaše osobne podatke koji su nepotpuni ili netočni, u bilo kojem trenutku od nas možete zatražiti da ih ispravimo ili dopunimo. Kako osobne podatke obrađujemo samo tokom pružanja usluga (npr. tokom telefonskog razgovora), ispravak možete zatražiti tokom pružanja usluga.
 3. Pravo na brisanje: Nakon isteka perioda pohranjivanja podataka i kada ne postoje drugi zakonski razlozi  za čuvanje podataka, mi podatke brišemo. U slučaju da protupravno obrađujemo Vaše podatke  – po isteku perioda pohranjivanja, te kada obrada predstavlja nerazmjerno zadiranje u Vaše interese, možete od nas zahtijevati brisanje takvih podataka.
 4. Pravo na ograničenje obrade: Od nas možete zatražiti ograničenje obrade svojih podataka u slučaju da je došlo do protupravne obrade, a odbijate brisanje i umjesto toga tražite ograničenje korištenja podacima; ako nam više nisu potrebni Vaši osobni podaci, ali su Vama potrebni da biste podnijeli, ostvarili ili obrazložili pravni zahtjev u vezi sa zaštitom ili obranom vaših prava (u sudskom ili drugom postupku).
 5. Pravo na mogućnost prijenosa podataka: od nas možete zahtijevati da vam dostavimo sve Vaše osobne podatke (ukoliko ih imamo) u elektroničkom obliku, koje nakon toga možete predati bilo kom drugom entitetu. Nismo u mogućnosti da prenesemo Vaše osobne podatke direktno drugom entitetu.
 6. Pravo na žalbu: Ako smatrate da smo prilikom obrade Vaših podataka prekršili propise o zaštiti podataka, možete nam se obratiti radi rješavanja nesuglasica. Svakako imate pravo uložiti pritužbu hrvatskoj Agenciji za zaštitu podataka, kao i nadzornom tijelu unutar EU-a.

Napominjemo da pojedina od navedenih prava nisu ostvariva nakon što su podaci obrisani, primjerice osobne podatke dobivene prilikom pružanja usluga putem telefonskog razgovora, brišemo odmah po izvršenju usluge, te u tom slučaju samo možete dobiti informaciju o tome da li se Vaši osobni podaci obrađuju ili ne, te informaciju o vremenu poziva sa određenog telefonskog broja.

Upotreba kolačića

Kako bi naša web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice i usluge, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva, web stranica koristi kolačiće (cookies). Za više informacija o kolačićima pogledajte našu Politiku o kolačićima (Cookie Policy).

Kako nas možete kontaktirati

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite ostvariti neko od navedenih prava, možete nas kontaktirati na info@maratela-mreze.hr.

 • Vanesa / Kod #74

  Znam da za domaćice pričaju da se dobro karaju, ja im nisam vjerovala prije nego sam se udala, ali sada, s razlogom mogu potvrditi da je istina. Ime mi je Vanesa, živim u malom mjestu, da ne kažem selu, jer ne zvuči baš sjajno. Sa svojim suprugom sam probala sve poze u seksu, rodila mu dvoje djece i onda mu je seks postao nezanimljiv. A ja tada još mlada žena željna avanture, strasti i seksa, ostah nedojebana u braku. Iako sam mnogo puta maštala o nekom poznanstvu bar tada nije se ni jedan pojavio, sve do polovice ljeta. Tada je u rodno selo došao jedan gasterbajter za koga se pričalo da je porno glumac u inozemstvu, ali se zbog ogovaranja to puno krilo. On je poznavao mog muža, dolazio je kod nas, ali jednog dana, kad sam ostala sama, on je došao u posjetu i sad kad vratim film, znam da se sve odvijalo munjevitom brzinom. Od maženja, do žestokog karanja i svršavanja. Bio je u punoj snazi ​​i znao je da zadovolji ženu na pravi način. Bar mene moj muž nikad nije tako tucao. To je najbolja avantura koja mi se dogodila prije par godina. Sada imam 42 godine i voljela bih bar da probam seks sa mladim i zgodnim dečkom koji bi me zadovoljio, onako jako i žestoko. Željna sam neke akcije i dobrog seksa. Ako ima mladića koji bih volio malo da se družimo neka mi se javi, nestrpljivo očekujem poziv.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Mira / Kod #72

  Moje pravo ime je Mirjana, a svi me zovu Mira. Posjedujem u sebi mnogo sofisticiranosti i entuzijazma što me izdvaja od ostalih. Obrazovana sam, završila sam fakultet i trenutno se bavim magistraturom. Volim izlaske i lako se prilagođavam svakoj vrsti izlaska, od dobrih renomiranih restorana do popularnih kafića. Budući da sam razvedena i imam brak iza sebe, tražim nekoga tko je za dužu vezu. Moja gipka i mekana koža neće te ostaviti ravnodušnim, kao ni slatki osmijeh koji će ti reći što želim. Mogu biti jako romantična, ali istovremeno nezaista u seksu. Prijalo bi mi društvo gospodina koji ima izgrađen život i karijeru. Prednost dajem onome koji želi da mu budem jedina i sa kojim ću biti slobodna u seksu. Pale me muškarci koji pristaju na oralni seks, jer imam duboko grlo, a obožavam okus sperme u ustima. Ukoliko želis druženje s razvedenom koja je spremna za duže javi se.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ela / Kod #117

  Odlučila sam da na ovaj način nađem diskretnog gospodina za druženje, neobavezno ćaskanje i povremeni seks. Nedavno sam se razvela, jer me je suprug varao kad god je imao priliku za to. Zrela sam i iskusna, a za svoje godine odlično izgledam. Plava kosa, zelene oči, tamniji ten, čine me poželjnom. Ali u kombinaciji s mojim željama i potrebama, spremna sam samo za diskretan vid druženja. Obzirom da sam izvjesno vrijeme bez muškarca, skoro svakog dana masturbiram i igram se s različitim vibratorima iz svoje bogate zbirke. Mnogo vlažim kad pomislim na snažnog muškarca i debeo kurac u mojoj maci i guzi. Kad samo pomislim na to, odmah sam mnogo vlažna i poželim divlju jebačinu. Privlače me galantni muškarci s iskustvom koji znaju kontrolirati seksi akcije u krevetu. Iskreno se nadam da ću ovdje upoznati savršenog godpodine za sebe. Ako si jedan od takvih, nemoj se ustručavati, pozovi me, da zajedno uživamo, u diskretnim i povremenim susretima.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ivančica / Kod #108

  Ja sam Ivančica, studentica španjolskog jezika. Poprilično iskustva u seksu. Uglavnom su to bili mlađi dečki s kojima sam imala i dobar i loš seks. Nisam mnogo razrađena, a sise su mi velike, a bradavice ogromne. Nisam jedino probala analni seks. Voljela bih da steknem još iskustva, a najviše me pali kad mi muškarac sočno liže obrijanu picu, mazi je, zavlači cijeli jezik u nju .. Kad mislim na to, odmah sam napaljena i moram se mazim i svršavam. Želim osjetim pravog muškarca, koji bi zavukao jezik u moju picu, mazio klitoris, stiskao tvrde bradavice, dok jako svršavam, a kasnije i da me cijelu poliže. Želim osjetim tvoj jezik u mojoj pici, zato mi se javi, nestrpljiva sam.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lucija / Kod #136

  Bok. Dopustite mi da se predstavim. Moje ime je Mia. Ja sam vrlo slatka i seksi djevojka. Inače sam iz malog mjesta. Bavim se modelingom. Ja sam vrlo zabavna, druželjubiva i elegantna djevojka. U suštini sam sve ono o čemu većina mladića mašta. Mogla bih sebe opisati i kao vrlo seksi i strastvenu curu koja uživa u zabavi i neobaveznom druženju. U ljubavi i seksu sam vrlo senzualna, a erotsko opuštanje je nešto što mi uvijek vrati dobro raspoloženje. Ovdje bih željela upoznati dečka s kojim bih svakodnevno ćaskala i sa kojim bih provodila dosta vremena zajedno kako bi doživjeli maksimalni erotski užitak. Ako želiš isto što i ja - dopusti mi da zajedno uživamo u slatkim zadovoljstvima. Nećeš se razočarati, javi se.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Gea / Kod #95

  Moje ime je Gea. Moj svijet oblikuju senzualnost, žeđ za novim seksualnim doživljajima i ispunjenjem erotskih snova. Sa mnom je uvijek lako, jer sam slobodna, a moja spontanost doprinosi da se ljudi oko mene uvijek osjećaju opušteno i ugodno. Moj atraktivan izgled uvijek privlači muškarce različitog doba, ali ja preferiram starije muškarce koji znaju kako zadovoljiti ženu. S obzirom da obožavam društvena događanja, uvijek se odlično uklapam i sjajno provodim. Ali i moj dobar izgled dosta mi pomaže u novim poznanstvima. Sama sam zadnja tri mjeseca i već sam dosta zagrijana za dobro tucanje s muškarcem koji bi me dobro jebao onda kad smo oboje slobodni. Uživam u pušenju kurca i gutanju sperme, a mačkica mi je uska i duboka. Želim upoznati nove muškarce, a najviše bih željela zrelog i inteligentnog gospodina koji razumije prave vrijednosti jedne lijepe i neodoljive žene. Ukoliko si za javi se.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Nataša / Kod #92

  Sebe bih opisala kao zanimljivu, seksi i erotski privlačnu curu. Moja ambicioznost je nešto što mi pomaže da budem uspješna i neovisna. Svemu pristupam s dosta odgovornosti, au ljubavi cijenim tradicionalno udvaranje što je danas dosta rijetko. Kao osoba koja je posvećena profesionalnom životu, nemam mnogo vremena za emocionalno ispunjenje i poboljšanje dosadašnjeg iskustva. Imala sam nekoliko veza u kojima je dominiralo čisto uzbuđenje. Naime, u svakoj vezi akcenat sam stavljala na oralni i analni seks, što mi se dosta dopada i ispunjava. Ali, sada kada imam dosta obveza, sve manje izlazim, pa tražim osobu s kojom ću osjetiti pravo uživanje u seksu i novim seksualnim iskustvima. Da li si za tradicionalno poznanstvo i spontano uzbuđenje kao i ja? Očekujem tvoj poziv.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Marta / Kod #53

  Iako sam mama, želim upoznati dečka s kojim bih se viđala i družila. Moj brak je dosta loš, veoma sam usamljena, jer moj muž ide na povremen rad u inozemstvo. Dok sam kući, nakon završenih obveza, pozovem prijateljice i susjede na kavu. Tako sam u upoznala rođaka od prijateljice koji je dolazio preko ljeta u goste i sa kojim sam se dosta družila, sve dok mi nije priznao da mu se mnogo sviđam. Jednom prilikom, dok sam bila sama, on je došao i primijetila sam da želi više. Mada je znao da sam u braku, rekao mi je da mu se sviđam i krenuo je da me ljubi i mazi. Meni je prijalo, jer me je opustio. Brzo je strgao gaćice ispod moje suknje i počeo me jebe u kuhinji. Mnogo mi je bilo lijepo, jer sam bila željna dobrog kurca. Kresnuo me je još dva puta. Nakon toga nismo se više viđali, jer je njegov praznik bio završen. To iskustvo dalo mi je novu snagu i želju da ipak mogu upoznati nekog tko želi mladu mamu, koja je željna seksa i svršavanja. Spremna sam malo riskirati dok mi je muž u inozemstvu. Uostalom, tko ne voli slatke izazove? Ako i ti želiš isto, javi se, da iskoristimo sjajnu priliku za druženje.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Mona / Kod #83

  Pozdrav svim slatkim momcima. Profinjene sam i nježne prirode, a moji prijatelji me vide kao pouzdanu i smjernu. Do sada sam imala samo jednog dečka, jer sam dosta sramežljiva. Znam možda je to neobično za današnje vrijeme, ali je tako. Želim probam nešto novo, voljela bih da probam sa dva muškarca u isto vrijeme, a ovdje mi je najlakše da to otvoreno kažem. Bivši dečko me je tjerao da mu pušim kurac stalno. Mada mi se u početku nije sviđalo, poslije nisam mogla bez toga. Nije me dobro jebao, jer mi je pička koja mi je još dosta uska u seksu bila suha i nisam imala orgazam. Muškarac koga želim upoznati mora biti slobodan i da se potrudi oko mene kako bih osjetila potpuno zadovoljstvo. Voljela bih da on sam predloži i prijatelja, pa s obojicom da budem. Ako se pronalaziš u ovome i voliš stidljive djevojke, javi se što prije.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Megi / Kod #65

  Bok svima. Ja se zovem Megi, Iskrena da budem, seks je počeo od skoro više da me zanima, jer sam do sada imala malo iskustva. Prosječnog sam izgleda. I bez obzira što moj izgled nije mnogo izazovan, moje velike grudi uvijek privući pažnju suprotnog spola. Zadnjih godina dana sam bila u šemi sa šefom pivnice koji me je u suštini naučio čarima seksa. Iako je dosta stariji od mene, rekao mi je da moram biti malo bolja u seksu ako hoću kvalitetnu i dužu vezu. Kada sam se kresnula prvi put s njim, nakon što mi je polizao još uvijek usku picu, dugo me je jebao i svršavao puno u mene. Znam da ga je moja uska pičkica svaki put sve više privlačila, pa me je sve češće jebao, najčešće poslije posla. Sada želim da probam s nekim novim i steknem još iskustva. Prijao bi mi netko tko je iskusan u seksu, a želje mi je da probam i grupni seks. Ukoliko si malo iskusniji javi se, čekam tvoj poziv da proćaskamo.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Maja / Kod #04

  Ja sam plavooka Maja. Imam nevjerojatnu žudnju za zabavom, ljubavlju i nježnim partnericama. Ležerna sam, spontana i modernih shvaćanja. Kod mene ne postoje predrasude. Probala sam seks s muškarcima i ženama, ali iskreno moram priznati da su žene nježnije i to mi više prija. Mada ne isključujem grupnjak s muškarcem i ženom u isto vrijeme. Imala sam nekoliko veza, ali bih probala nešto novo. Volim erotska maštanja, pa često zamišljam ženski jezik u mojoj slatkoj pičkici i nježno ljubljenje s plavušom bujnijih grudi. Brzo se napalim, bradavice mi brzo postanu tvrde, a obrijana maca vlažna i nemirna, pa se zadovoljavam sa vibratorom. Kada bih našla djevojku modernih shvaćanja s kojom bih ostvarila još neka moja tajna maštanja to bi me zaista ispunilo. Vatrena sam i spremna sam učiniti sve što moja partnerica želi. Hajmo danas u nešto novo, zašto da čekamo sutra, pozovi me.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Elena / Kod #118

  Bok. Ime mi je Elena i završila sam fakultet. S obzirom da se nalazim u najboljim godinama za seks, odlučila sam da potražim više partnera za povremeni seks na brzinu. Prirodna sam plavuša, s plavim očima, lijepim usnama, vrlo naglašenim oblinama, širokim kukovima i velikim grudima. Moja ljepota je usklađena s mojom karizmom i intelektom. Dosta sam njegovana i uvijek malo oskudnije odjevena kako bih što više impresionirala muškarce i žene. Volim se slikam odjevena i gola, jer me to pali, a najviše me uzbuđuje kad se slikam s raširenim nogama onda kad sam napaljena i kad mi je pica važna. Dosta seksualnog iskustva stoji iza mene. Ono što zahtijevam od muškarca jeste da bude čist, uredan, iskusan i da voli grupni seks. Jebanje smatram da je najbolje kada su tri muškarca i žena jer onda mogu se iskažem. Jednom su me četvorica jebala na red, sada želim nešto slično tome na brzaka i povremeno. Ako imaš potencijala i prijatelje koji su raspoloženi za druženje, javi se da pokušamo.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Samanta / Kod #129

  Moja avanturistička priroda, maštovitost i nevjerojatna seksi karizma uvijek me je izdvajala od običnih djevojaka. Ja sam Samantha, izuzetno šarmantan žena s naglašenim oblinama i jakim seksipilom. Moja svilenkasta koža i oči čine da su mnogi zadivljeni mojom erotskom karizmom. Imam bogato seksualno iskustvo, ovisnik sam od uzbuđenja, dobrog orgazma i još boljeg jebanja. Mogu reći da je moj nivo izdržljivosti u seksu nevjerojatan i uvijek sam spremna za seksualne igre, erotske fantazije i dobar seks. Pica mi je dosta široka, glatka, uvijek obrijana, a preferiram nadarene muškarce koji znaju da jebu po nekoliko sati. Moja spontanost doprinosi uvijek novom uzbuđenju u seksu koje će te potpuno opčiniti. Ja sam u dobroj kondiciji, a ti?

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Tamara / Kod #114

  Mnogo sam se mislila da li da na ovaj način pronađem nekog muškarca za sebe, ali na nagovor prijateljice koja je na isti način pronašla sebi partnera, odlučila sam da probam. Zovem se Tamara, Na prvi pogled nitko ne bi za mene pomislio da se iza izgleda krije strastvena žena željna dobre jebačine i tvrdog, velikog kurca. Iako sam se već dva puta razvela, seks mi je i dalje najvažnija stavka u životu, jer bez seksa ne mogu. Čula sam da za mene kažu da me je pola grada jebalo, ali da sam i dalje u potazi za pravim zadovoljstvom. Ne zanimaju me mnogo tuđi komentari, jer sam dosta očuvana i šarmantna dama kojoj je stalo do dobrog druženja i zabave. Istina je da me nekada i dva jebača ne mogu zadovoljiti, jer još osjećam želju za tucanjem. Do sada sam sve probala i grupnjak i seks sa ženama, ali mi je najbolje bilo kada sam imala seks sa mladim muškarcima željnim akcije. Očekujem da mi se ovdje javi neki koji je spreman za nezaboravan seks sa iskusnom ženom.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ines / Kod #70

  Zdravo svima. Imala sam dovoljno sreće da putujem svijetom, upoznati različite ljude i steknem brojna prijateljstva. Smatram sebe prilično inovativnom osobom koja voli isprobati sve što je novo. Imam dosta prijatelja s kojima izlazim na različita mjesta. Uživam u inteligentnim razgovorima, imam smisao za humor i definitivno sam sjajan slušatelj. Moja slatka strana je to znam biti vrlo nestašna, posebno u seksu. Imam poprilično iskustva u seksu, a najbolje do sada je bilo sa crncem koga sam upoznala na jednom egzotičnom putovanju. Od tada moje fantazije se svode na to da ostvarim svoj cilj - pronađem iskusnog nadarenog muškarca koji bi me jebao na neobičnim mjestima i svršavao u guzu. Voljela bih da probam gutanje sperme, kako bi moje uživanje i fetiši bili ispunjeni na način koji želim. A ako želiš saznati o čemu još maštam, javi se.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ana / Kod #101

  Moje ime je Zdenka i voljela bih upoznati nekog tko je spreman za neobavezno druženje. Ja sam privlačna, sofisticirana i graciozna. Svojim atraktivnim izgledom privlačim pažnju gdje god se pojavim. Uvijek sam besprijekorno dotjerana, zračim svojim samopouzdanjem i zrelošću koje je daleko više od mojih godina. Romantika, strast i avanturistička priroda su neodvojivi dio moje ličnosti. Opuštena sam u strastvenom zavođenju, savršeno se prilagođavam i spremna sam za nova seksualna iskustva. Volim intimne večeri, imam živopisnu maštu i bez obzira na to kakav je tvoj stupanj iskustva, sigurna sam da će naše zajedničke erotske želje biti upotpunjene fanastičnim erotskim zadovoljstvom. Ako si u potrazi za iskrenom i opuštenom djevojkom, pozovi me.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Petra / Kod #86

  Iskustvo, sloboda, prijateljstvo, druženje, seks. Ovako bih opisala ono što mi je bitno u životu. Zovem se Petra. Živjela sam u manjem mjestu, prije dolaska u grad na studij. Tu sam stekla mnogo iskustva, prijatelja i zanimljivih kontakata. Krasi me prirodna ljepota, prirodno velike grudi i naglašena guza. U ljubavi i seksu prednost dajem starijim muškarcima, ali i iskusnim mladićima. Dobro se prilagođavam, nadahnuća su mi nezaboravna seksualna iskustva i uzdam u se u neko dugoročnije koje će biti na uzajamno zadovoljstvo. Moj prethodni partner je bio puno stariji od mene, bio je odličan jebač, ali je bio oženjen. Puno toga me naučio, a povremeno sam sa njegova dva prijatelja stupala u seksualne odnose, dok me je on snimao i drkao, a na kraju bi mi sva trojica svršavali u usta. Kad bi je dobro izjebali, polizali bi mi pičku, sva trojica. Sada bih se upustila u isto takvo iskustvo, a ako si stariji i voliš ližeš picu u svršavaš mi u usta, javi se raspoložena sam za dobru jebačinu.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Marina / Kod #91

  Zovem se Marina, nedavno sam završila fakultet, a iz hobija sam počela raditi kao foto model. Nisam za klasične veze, jer jedan od mojih fetiša podrazumijeva oženjene korpulentne muškarce s bradom koji imaju veliko seksualno iskustvo. U kraju sam poznata po provokativnom izgledu i seksi tijelu, a moje skulpturalne butine dolaze uvijek do izražaja kada nosim duge suknje upotpunjene s visokim crvenim potpeticama. Među dosadašnjim vezama bila sam dosta zanimljiva različitim galantnim muškarcima koji su bili spremni učiniti sve kako bi sa mnom doživjeli nezaboravan seks. Znam da me prati glas da sam "mala kurvica" koja voli oženjene i grupnjak. To mi ne smeta, jer znam da ću najviše uživati ​​dok sam mlada, a ne kada ostarim. Volim oralni seks, analni, sve što moj muškarac želi ja sam spremna ispuniti, jer za dobar seks nije lako naći pravu osobu, posebno ukoliko netko ima kriterije kao ja. Voljela bih da mi se javi muškarac kakvog očekujem, može i grupnjak ako ima prijatelje spremne za nezaboravnu zabavu. Sa nestrpljenjem čekam poziv

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Daria / Kod #75

  Moje ime je Daria. Zaljubljenik sam u sport, sklapanje novih prijateljstava, druženje i izlaske. Već s prvim sazrijevanjem sam shvatila da me žene privlače više od muškaraca, jer su vrlo senzualne. Premda moje prvo iskustvo s tada najboljom prijateljicom nije bilo nešto posebno, ipak kasnije nikad nisam zažalila što sam napravila takav izbor. Pošto sam vrlo slatka s neodoljivim osmijehom i prelijepom plavom kosom do ramena, moje partnerice su uvijek govorile da sam im neodoljiva. Uživam u zajedničk provedenom vremenu sa svojom partnericom. Volim kad se mazimo i kada osjetim ženske usne na sebi, tada sve prestaje biti važno. Imala sam iskustvo sa moje dvije cimerice istovremeno i to je moj najluđi i najbolji doživljaj, jer se desilo u jednoj diskoteci u kojoj smo ostale same i zaključane do jutra. Ahh, već imam osmijeh na usnama kad se vratim na tu nezaboravnu noć. Ukoliko se pronalaziš u mojim željama, obavezno se javi pa da probamo i po nešto novo.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Zdravo svima. Ja sam Anđela, na završnoj godini medicine, što smatram velikim uspjehom. Vjerujem u istinsku ljubav, emotivnu povezanost, ali pored toga mnogo volim seks. Jedina avantura koju sam do sada imala je s doktorom s kojim sam ostala u kabinetu nakon njegovog radnog vremena. Do tada sam mislila da su oni nezainteresirani za seks, ali vrlo brzo me je razuvjerio kad mi je nabio veliki kurac u moju dosta očuvanu i poprilično usku pičku. Toliko je bio pohotan, nabijao me je jako na kurac i na kraju svršio u mene dok sam ja bila u potpunoj ekstazi, zadihana i baš dobro razjebana. Od tada na seks gledam drugačije, a moja želja je svakog dana veća da doživim neko novo i još bolje iskustvo. Ako želiš iskusnu studenticu za dobro jebanje pozovi me, želim nekog da me dobro kara svakog vikenda.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Biljana / Kod #132

  Moje ime je Biljana, diskretna, senzualna, ljubazna djevojka koja voli biti u dobrom društvu. Sebe bih opisala kao mladu ženu. Imam nevjerojatno meku, svilenkastu kožu koju ćeš voljeti da maziš. Voljela bih da provodim vrijeme sa gospodinom s kojim ću doživjeti nevjerojatne trenutke strasti i požude. Iako sam vrlo obrazovana, imam i svoju nestašnu stranu zbog čega me zovu tigrica Rebeka. Volim diskretna druženja i želim zajedničko vrijeme s partnerom bude istinski nezaboravno i iskreno seksualno iskustvo. Javi se ako želiš pravo uzbuđenje koje će ti pružiti tvoja vatrena tigrica Rebeka.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ariana / Kod #140

  Fetiši su moja specijalnost, jer me uvijek donose zadovoljstvo. Ja sam Loredana, Ne volim pričati puno o sebi, jer smatram da će me pravi muškarac prepoznati. Nadam se da se mladi momci neće razočarati, ali moj fetiš su pohotni matorci koji znaju da pruže ženi pravi orgazam kakav očekujem. Jedno moje takvo iskustvo, neću nikada zaboraviti koliko je bilo dobro iako je mnogo godina prošlo od tada. Taj brkati matorac bio je u dosta dobroj formi za svoje godine. Imao je pekaru u kraju, gdje sam ja dolazila i gdje smo se brzo sprijateljili. Jednog dana, odveo me je kao i uvijek iza da pijemo kavu, ali sam vidjela da se u njegovom pogledu nešto promijenilo. Odjednom je ustao, počeo me ljubi, osjetila sam ispod hlača da mu je kurac nabrekao, a on mi je skinuo grudnjak, i rekao mala pusti da ti dojim te velike sise, a poslije ću te jebem. Brzo me je napalio, skinuo gaćice, okrenuo sguza i jebao me je nekoliko puta. Ohhh, kako je bilo dobro, odmah bih se karala da samo mogu naći takvog. Javi se ako ispunjavaš ove kriterije želim brzo otpočnem ovo o čemu maštam dugo.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Alisa / Kod #106

  Moj život je seks, tako bih sebe najbolje opisala. Po zanimanju sam vokalni solist (pjevačica) razvedena i jako raspoložena za druženje. Nastupam s bendom u gradu i okolici. Za sebe mislim da sam vrlo uporna, seksi mlada djevojka. Strastvena sam, a znam da su muškarci odavno umorni od prosječnih djevojaka bez dobrog stava. Ako me pitate za moja seksualna iskustva, mogu reći da sam imala dosta, ali najimpresivniji dojam ostavio je šef orkestra koji je bio 30 godina stariji od mene. Znam da me prvi put tucao noću jednog ljeta na otvorenom iza lokala kad je svirka završena. Tako me suptilno navukao na kurac, punio spermom i tjerao da mu pušim, da sam svim osjetilima uživala. Ohhh, tako sam opet vlažna kad samo pomislim na to jebanje. Želim nađem nekog tko bi me na isti način jebao i sa kim bih sve probala. Ako imaš iskustva, mlađi ili stariji, ne marim za godine, javi se

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Monika / Kod #133

  Ja sam Monika, počela sam studirati prirodne znanosti. Vitke sam građe. Volim nositi kratke minice, dok u kosu stavljam ukrase i ukosnice. Ove godine sam dobila cimericu koja je brzo pokazala interes za mene. Prvo je nisam kapirala, ali kasnije kada smo se opustile, rekla mi je da osjeća nešto posebno prema meni. Iako nisam imala iskustva sa ženama, kada me je poljubila, mazila grudi, grickala i lizala bradavice, polizala pičku i nabila svoj nestašan jezik u nju, shvatila sam da je moja mala pica još uvijek nerazrađena oduvijek čeznula za ovakvim iskustvom. Od tada sam poželjela da nađem i druge partnerice za seks koje bi me tako zadovoljile, opustile i sa kojima bih doživjela bezbroj orgazama dok me jebu jezikom, prstima i vibratorom. Inače, preferiram starije djevojke. Ukoliko se pronalaziš u tome, javi me me naučiti još po nekim slatkim stvarima.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lorena / Kod #109

  Ime mi je Lorena, a za prijatelje Lori. Najviše volim vibratore u različitim bojama s kojima se zadovoljavam onda kada nemam dečka. Imam dosta fetiša, ali i jedan koji do sada nisam ispunila. Voljela bih kada počnem da se mazim na krevetu s raširenim nogama u čipkastom crnom rublju, da moj partner drka na moju vrelu obrijanu, malu i vrlo usku picu. Onda bi me tukao po guzi zato što sam bila nevaljala i odmah nabio na već veliki kurac. Svršio bi mi obilno u usta, a nakon toga lizao pičkicu. Sve to bi poslije učinio i njegov najbolji prijatelj. Mene ovaj fatiš ispunjava, a tebe? Javi se ako si spreman da probamo.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lili / Kod #128

  Žena sam u ranim tridesetim godinama, savršenih oblina i mladolikog izgleda. Moja ljepota ubrzava kucanje svakog muškog srca, naročito kada nosim mini suknje i visoke potpetice. Radim kao pomoćnik direktora manjoj firmi na periferiji grada. Uvečer nakon posla volim seks preko telefona jer to me ispunjava i voljna sam bez prestanka u bilo kom trenutku uživati u ovom zadovoljstvu. To je nešto što mi pruža zadovoljstvo. Uživam slušati kada je muškarac uzbuđen, naročito kada me više njih želi u isto vrijeme. Često onda prstima napipam moju vrelu macu i zamišljam kako me obojica seksaju i svršavaju u mene. Volim se dosta seksati, a pomisao na to čini me mnogo vlažnom. Ako ti se sviđam postoji odlična šansa za zabavu. Imam lep stan i ako me želiš upoznati idealna je prilika se kroz razgovor bolje upoznamo. Rado ću ispuniti tvoje najdublje seksualne snove i maštanja.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Marijana / Kod #98

  Zovem se Marijana. Dosta sam otvorena po prirodi, komunikativna i srdačna. Drugi kod mene cijene moju neposrednost i iskrenost. Ja sam razvedena, au godinama sam kada je izbor dosta sužen. Pratim modne trendove, pa sam uvijek u seksi haljinama i obožavam seksi visoke potpetice. Zbog svog dosta dobrog izgleda, komšije uvijek zadivljeno gledaju za mnom dok vrckam guzom kada idem u grad. Imam dosta iskustva, a zadnje me je bilo prije 2 mjeseca sa susjedom, koji mi je priznao da je dugo maštao o meni i kradom svršavao misleći na moje sise, guzu i pičku. Kad je došao kod mene da mi popravi nešto u kući, priznao mi je o njegom maštanju. Mene su uspalilo njegove riječi, a on vidjevši to, odmah je krenuo u akciju. Natakao me je na njegov debeo kurac, mijesio velike sise i govorio kako nije odavno jebao tako dobro. Tog dana dva puta me je jebao i svršao i moju veliku i sočnu pičku. Ovo iskustvo je potaknulo da malo istražujem i pronađem nekoga tko je slobodan i sa kojim bih se redovito karala. Javi se da proćaskamo, možda ti otkrijem još po neku vrelu tajnu.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Andreja / Kod #89

  Moje ime je Andreja, djevojka egzotičnog izgleda, sofisticirana. Radim kao ekskluzivan model gdje promovišem različito žensko rublje. Po prirodi sam hedonista, uživam u dobrim stvarima, njegovana sam, obrazovana i ljubitelj suptilnih stvari u životu. Uvijek sam spremna za neko novo putovanje za vikend, romantične večere u restoranu ili samo povremene susrete. Također sam strastvena i spremna da isprobam nešto novo. Najvažnije mi je da zadovoljim sva svoja osjetila, kako bi se osjećala poptuno ugodno. Isto sam takva u ljubavi, erotskom maštanju i seksu koji mi uvijek popravi raspoloženje. Povremeno putujem u inozemstvo zbog posla i tada najčešće upoznajem zanimljive muškarce i partnere za seks. Volim erotiku sa egzotičnom notom orjenta, pa često koristim ružina ulja koja probude sva moja čula. Tada mi je seks odličan, a mačkica bolje navlažena. Težim poznanstvu s poslovnim čovjekom koji voli isproba nešto novo. Ako si za, javi se da se družimo čeka te tvoja ruža orjenta.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Dana / Kod #93

  Bok svima. Ime mi je Dana. Volim zabavu, putovanja, chat. Zbog svoje vesele prirode uvijek lako sklapam prijateljstva s muškarcima i djevojkama. Mnogi znaju da me privlače samo djevojke, jer se u tom intimnom druženju osjećam ispunjeno i sretno. Sada sam sama i tražim partnericu s kojom bih provodila kvalitetno vrijeme u maženju, ljubljenju, ispunjenju erotskih želja. Zadnja partnerica je bila dosta posesivna i željela me je samo za sebe. Uvijek je dominirala u našem druženju, dok je u seksu bila gruba. Znala je da iz moje vlažne obrijane pičkice isisava sočne sokove po nekoliko puta za jedan dan. Najviše je voljela da mi zavuče po dva prsta u pičkicu kada smo negdje na javnom mjestu. Mnogo me je palila, ali njena ljubomora je upropastila naš sjajan odnos. Nadam se ću ovdje naći partnericu s kojom će zajedničko druženje pružiti obostrano zadovoljstvo. Ako si za, javi se.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Bruna / Kod #124

  Starije žene su bolje i iskusnije, to mnogi kažu, a smatram da je to istina. Mene jedino zanima da nađem dobrog jebača koji voli opisuje što bi mi radio i sa kojim bih dugo razgovarala o onome što ćemo raditi u seksu. Ja imam dosta iskustva i kao žena u najboljim godinama znam kako muškarca da dovedem do maksimalnog užitka. Imala sam dosta ljubavnika, bilo ih je i mlađih i starijih, stidljivih i dominantnih, ali najviše volim grube muškarce u seksu. Želim osjetiti tvrd kurac zabijen do kraja u moju pizdu. Ne vjerujem da ćeš od mene naći bolju jebačicu i žestoko tucanje kad god se dogovorimo. Ako hoćeš s iskusnom novo iskustvo, javi se da uživamo u vrelom seksu, sa puno orgazama, mješavini zadovoljstva i požude.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Mihaela / Kod #62

  Pozdrav svim slatkim mlađim momcima. Ja sam Mihaela.Znam da je nekima to previše godina, ali sam se osobno uvjerila da još uvijek ima momaka koji znaju žestoko da jebu matorke. Imala sam dva takva iskustva i nema ništa ljepše od mladog i tvrdog kurca u velikoj razrađenoj pički. A još kako mladi dečki ližu pičku i gutaju sočne sokove, ostavlja me bez daha .. Sada bih se upoznala s muškarcem, naravno mlađim, za povremeno viđanje i obavezan seks. Svašta sam probala, ali kurac u pički mi je najljepše zadovoljstvo. Ako ima i starijih koji su iskusni i kojima prija 48- godišnjakinja za seks vikendom očekujem poziv.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anita / Kod #87

  Moje ime je Anita. Inače sam go go plesačica i volim posao kojim se bavim, jer mi to omogućuje dobru zabavu, sjajna poznanstva, dosta lijepog druženja. Mnogi muškarci u klubu gdje radim su mi rekli sam mnogo slatka, vatrena i da bi voljeli da budu sa mnom. Pošto sam nestašne prirode, probala sam mnogo toga u seksu, ali me najviše pali kad mi muškarac poliže sočnu pizzu, prstima navlaži, pa tek onda krene u pravu akciju. Prija mi i kad mi partner gricka velike bradavice dok me jebe. Nisam zahtjevna i muškarcu prepustim da mi radi što god poželi, jer mi je važno da uživam 100%. Sada bih probala nešto novo i ako si dobar jebač, ali maštovit, ne ustručavaj se, pozovi me.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Zara / Kod #123

  Po zanimanju sam balerina i svježe sam razvedena. S obzirom da sam se mlada udala, smatram da imam prilike upoznati nekoga za intimno druženje. Uživam u muškarcima koji imaju lijepe manire i koji znaju što žele od poznanstva sa ženom. Nisam imala puno avantura, jedina je bila s koreografom iza bine poslije nastupa. Tada sam iskusila dobar seks, jer je imao tvrd i debeo kurac koji je poderao moju pičku u tom brzom tucanju, a svršila sam nekoliko puta. Iako u braku nisam imala ljubavnike, s godinama vidim sa sam postala nezasitna i da mi treba dobar jebač koji bi mi svašta radio, kako bih nadoknadila propušteno. Ovdje želim samo nekog tko je spreman da mi se seksualno preda, želim nešto divlje što bi mi me ispunilo po nekoliko puta tijekom tjedna. Ukoliko želiš dobar seks s balerinom raspuštenicom, pozovi.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lana / Kod #126

  Da li tražiš ineligentnu, lijepu, sofisticiranu, duhovitu djevojku koja odiše senzualnošću i stilom? Ja sam Lana, student prava. Kada završim studije želim baviti odvjetništvom. Pored studiranja, društveni život mi je vrlo važan, zbog čega se trudim da uvijek izgledam savršeno, u čemu mi pomaže moj seksi izgled, pažljivo odabrana seksi garderoba koja naglašava moje duge noge i bujno poprsje. Uživam u svakom tenutku otkrivanja svega što je novo. Seksualni život mi je dosta značajan, pa sam do sada imala samo momke sa iskustvom, koji su bili dosta jaki i izdržljivi. Iskrena sam i moram reći da me pali seks s više muškaraca, a najbolje iskustvo mi je bilo sa trojicom iste večeri gdje sam se zaista sjajno provela, iako sam nakon toga jedva mogla hodati koliko su mi rasturili pičkicu .. Nemam predrasuda po pitanju seksa i fetiša, jer smatram da sam mlada i privlačna, zbog čega tražim dvojicu muškaraca za divlji seks. Ako želiš pravu curu za najbolje tucanje pozovi me.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Valerija / Kod #131

  Ja sam Vaslerija, šankerica u malom kafe baru.U susjedstvu svi imaju lijepo mišljenje o meni, jer me smatraju vrijednom, pozitivnom i nasmijanom djevojkom. Ali, iza toga se krije jedna razbludna kurvica koja je spremna učiniti sve za dobrog jebača. Pičkica mi je često vlažna, zbog čega uvijek tražim nekog s kim bih upražnjavala seks na brzinu. Nisam za duge veze, samo za kratke to podiže adrenalin i ispunjava. Volim pušenje dva kurca istovremeno, divlji seks i nabijanje na dva kurca u isto vrijeme. Moj najbolji seks se upravo zbio u kafe baru, kad se poslije radnog vremena zadržalo društvo gazde od njih nekoliko koji su igrali poker. Malo sam popila više poslije posla, a gazda me je sve vrijeme mazio po sisama, klitorisu i stavljao i po tri prsta u pičkicu. Njegovi prijatelji koji su sjedili za stolom gledali su kako me raskrečio na šanku, liže pičku i jebe žestoko. Poslije je pozvao prijatelje, pa su me i još njih dvojica jebali. Ali ne žalim se, bilo mi je mnogo lijepo. Sada sam dobro razrađena, a moja pičkica želi još kurčeva u sebi, pa akoliko si za, a još imaš i prijatelje, obavezno se javi, jer sam ja uvijek za.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ema / Kod #42

  Dugo sam razmišljala kako sebe najbolje predstaviti kako bih upoznala muškarca koji će biti privučen ne samo mojim izgledom, već i najdubljim željama. Ja sam Ema, senzualna, sofisticirana i prirodno dosta skromna. Razvela sam se prije osam mjeseci i samoća mi ne prija, zbog čega jako želim pravo poznanstvo sa iskrenim čovjekom s kojim mogu sve iskreno podijeliti u razgovoru. Nisam za kratkotrajne avanture, već za druženje na duže. Uvijek sam voljela prirodan izgled, s malo šminke i diskretan način oblačenja. Moj bivši muž bio jedini muškarac u mom životu i uvijek sam s njim imala klasičan seks. Sada bih probala nešto novo. Od prijateljice sam čula da je analni seks odličan i spremna sam za to iskustvo. Za svoje godine odlično izgledam, jer sam mršava, imam male grudi sa sočnim bradavicama, a pička mi nije obrijana. Ako bih upoznala nekog iskusnog s kojim mogu podijeliti lijepe razgovore to bi me zaista učinilo sretnom. Vjerujem da će ovdje dobiti priliku se upoznati s pravim muškarcem s kojim bih doživjela nešto novo. Čekam poziv

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Mirta / Kod #116

  Bok momci. Ja sam Mirta, poznata kao nevjerojatno interesantna i zabavna djevojka. Vjerujem da nema boljeg vremena za izlaske, poznanstva i seks. Moje fotografije govore za sebe, otkrivaju pravu eleganciju i dosta energije koju prosto ne možete propustiti. Moj seksi glas odmah će učiniti da ja budem tvoj pravi izbor. Pošto volim da se družim, uvijek sam raspoložena za dugosatno ćaskanje, ali i spremna za nešto više. Nekad mi je tjeskobno biti sama, jer volim erotske doživljaje, brz seks i flertove. Volim eksperimentirati, oralni, analni, grupnjak, ali najviše volim kad se nabijam do kraja na dobar i tvrd kurac. Ako imaš tehniku ​​i umijeće da pojebeš ovu vatrenu crnku pozovi me.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Martina / Kod #110

  Ćao svima. Ja sam Martina. Tijekom zadnjih nekoliko godina intenzivno se bavim sportom, što mi pomaže da održim savršen izgled i oblik tijela. Mnogi mi kažu da pored sjajnog izgleda, imam mnogo energije i izdržljivosti. Moji talenti i vještine su odlično izbalansirani, jer sam u isto vrijeme i privlačna i zanimljiva. Iako uživam u zdravom načinu života, također uživam u noćnim izlascima i avanturama. Moje divlje avanture najčešće su se dešavale s momcima iz teretane. Nekoliko puta mi se dogodilo da poslije treninga ugovorim sastanak nakon čega se dešavao divlji seks. Zadnji me je tucao dva sata, nakon čega sam tri dana preskočila svakodnevne treninge. Iako je to bila samo kratka avantura, za mene je bila važna, jer od tada imam jaku želju da nađem nekog tko je diskretan i izdržljiv, a sa kim bih mogla svaki tjedan da imam divlji seks. Spremna sam za dobro jebanje s nekim tko voli sport i tko je dosta izdržljiv. Nadam se da ću ovdje napraviti pravi spoj, pa javi se ako si onaj "pravi" ..

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Danijela / Kod #137

  Zovem se Danijela. Po zanimanju sam frizerka i volim svoj posao. Imam svoju senzualnu i strastvenu stranu. Uvijek sam privlačna muškarcima mojih godina. Održavam svoju figuru vježbanjem i zdravom prehranom. Dugo godina sam u braku, imam troje djece, a sada sam spremna za male i diskretne seksualne avanture. Muža sam prevarila s njegovim najbojim prijateljom koji me je na brzinu kresnuo jednog ljeta na zajedničkom obiteljskom odmoru. Iako moj muž nikada nije posumnjao, znam da me je njegov prijatelj tako dobro jebao, mijesio mi sise, lizao dojke da sam svršavala kao nikad prije. Za svaki naredni susret nisam se mnogo mislila, jer znam kad muškarac dobro jebe to ne treba propustiti. Pošto se više ne viđam s njim, uživala bih u susretu s ljubaznim i uvijek diskretnim čovjekom koji voli iskusne žene. Ako bi zamijenio mog prethodnog ljubavnika i znaš što zreloj pohotnoj ženi treba javi se.

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna